Klar med nytt show!

Klar med nytt show!

Illusjonisten og magikeren Alexx Alexxander er i høst klar med sitt nye show «Illusions» på Christiania Teater, samtidig har han inngått et nytt og spennende samarbeid med Oslo S.

Tekst: Susanne Delbæk

Er du glad i magi og illusjoner? Halsbrekkende tryllestunts og et forrykende show? Da bør du ikke gå glipp av Illusions med Alexx Alexxander nå i høst.
Etter stor suksess i Oslo i 2011 og fulle hus på Logen Teater i Bergen tidligere i år, er han nemlig igjen klar med nytt show.

– Det er alltid spennende å kommetilbake etter en suksess. Jeg spilte show i Bergen i våres for fulle hus, og det er mange som har ønsket at jeg skal komme tilbake til Oslo, så jeg gleder meg virkelig! Etter Oslo reiser jeg
tilbake til Bergen igjen med nye show, sier Alexx.

Illusions
Ifølge Alexx selv er Illusions en
moderne forestilling der duer, kaniner og flosshatter blir liggende hjemme.
Her blir det magi, illusjoner og opplevelser i moderne drakt du aldri før skal ha sett maken til. – Publikum kan forvente seg hva som helst. Her kan alt skje! Jeg kan garantere dem en opplevelse de sent vil glemme. Det blir mange helt nye nummer, men jeg kommer også til å beholde noen publikumsfavoritter, som utbryting fra vanntank som folk husker fra Norske Talenter, og min versjon av Houdini’s metamorfose. Jeg ønsker å gi Oslo intet mindre enn en smak av Las Vegas, forteller Alexx.

Kan du avsløre noe fra programmet?
Hehe, jeg kan jo i utgangspunktet ikke avsløre noe som helst. Det er jo litt av poenget… Men jeg kan røpe at det blir stort og spektakulært, og det vil passe for alle fra 5 til 95 år. De som kommer vil få oppleve ting de ikke trodde var mulige, rett foran deres egne øyne. Ting kommer til å sveve i luften rett over hodene på publikum, publikum kommer til å være mye delaktige og jeg skal kanskje til og med halshugge en publikummer… Dette er naturligvis en illusjon!

Hva skiller akkurat dette showet fra andre forestillinger du har hatt?
Dette er et helt nytt show. Nye illusjoner, nye kostymer, ny koreografi og ikke minst en ny scene. Dette er en stor produksjon med hele 15 personer jobbende på scenen og i kulissene hver kveld. Jeg gleder meg veldig til å sette i gang denne høsten. Forestillingen er et resultat av alt jeg har opplevd de siste årene og alle spennende mennesker og opplevelser jeg har hatt. Noen av de beste fra Skandinavia og Europa har hjulpet meg og satt sammen forestillingen.

Samarbeid med Oslo S
Alexx Alexxander har inngått et helt unikt samarbeid med Oslo S der alle medlemmer av kundeklubben vil få spesialpris på billetter til forestillingen. I tillegg blir det konkurranse der man kan vinne premierebilletter. – I løpet av høsten kan også kundene på Oslo S få oppleve meg live inne på senteret med et spektakulært show! forteller Alexx og legger til at Oslo S er naturlig samlingspunkt. – Oslo S er en sentral arena i Oslo, og jeg ønsker jo å være der folk er. I tillegg er det en kul plass å gjøre illusjoner, mener han.

På Christiania Teater
Forestillingen «Illusions» har premiere torsdag 24. oktober på Christiania Teater, og spilles også 25.- 26. oktober. Showet starter kl. 19.00 på torsdag og kl. 18.00 på fredag og lørdag. Det gjøres kun 3 forestillinger i Oslo, så vær tidlig ute med å kjøpe billett. – Jeg ønsker dere alle velkommen til min magiske verden og vil gi dere et minne for livet! avslutter Alexx.

Fakta om Alexx Alexxander

• Høsten 1999 fikk han sitt gjennom brudd med showet «Magical Moments» som ble satt opp på Papirhuset Teater i Tønsberg. Showet ble en stor suksess, og Alexx ble hyllet av både publikum og media.
• Alexx har arbeidet med flere av Norges største artister, deriblant Dan Børge Akerø, Jahn Teigen, Jørn Hoel, Hanne Krogh, Morten Ramm og Janne Formoe.
• Har sin egen magiske serie på vgtv som har generert over 3,2 millioner visninger. Nye episoder blir også lansert i høst.
• Alexx har også blitt presentert på tv gjennom en årrekke. Han har blant annet gjestet Barne-tv Nrk, Midt i smørøyet Nrk, TVNorge, God Morgen Norge, God Kveld Norge, Ettermiddagen TV2 m.fl.
• Våren 2010 deltok han på Norske Talenter på TV2 hvor han kom helt til finalen.

For mer informasjon se: www.alexx.no og www.hoppeslott.com