Starbucks på Oslo S

Starbucks på Oslo S

Starbucks er på Oslo S, med en beliggenhet sentralt i hovedhallen, rett ovenfor Burger king. Dette er den 6. Starbucks som har åpnet i Norge og den 3. i Oslo. Kaffebaren er utformet i nordisk stil og har 50-60 sittteplasser.

-Vi er svært glade for å ha fått muligheten til å etablere oss nettopp her, med en god og sentral lokalisering midt i sentralbanehallen, med god oversikt over hallen og de store informasjonstavlene. Det gjør at gjestene våre kan sitte i fred og ro, hevet litt over all trafikken, i en liten oase der de har full oversikt over alle tog som kommer og går. Nå ser vi frem til å tilby god kaffekvalitet, mye ferske matprodukter og bakervarer, og den unike Starbucks-opplevelsen til de reisende, sier Jan Abrahamsen, general manager for Starbucks Norge.

Umoe Restaurants fikk de geografiske rettighetene til Starbucks for Norge og Sverige i september i fjor, og arbeider målrettet med å ekspandere dette unike kaffekonseptet i de største byene i Norge og Sverige. Så langt har Starbucks opplevd en stor interesse fra både gjester, potensielle baristaer og utleiere.

Baristaene som i dag serverer tørste kaffegjester på Starbucks på Oslo S har gjennomgått en intensivt treningsopplegg i regi av Starbucks for å sikre at nye besøkende får den samme kaffeopplevelsen som i alle andre Starbucks-kaffebarer over hele verden.

-Starbucks er så langt blitt svært godt mottatt i det Norske markedet. Det synes vi er veldig hyggelig, og vi ser frem til å utvikle dette videre, sier Jan Abrahamsen.

Etter dagens åpning på sentralbanestasjonen i Oslo står Solsiden i Trondheim og Kjøttbasaren i Bergen for tur.

Om Umoe Restaurants
Umoe Restaurants er et ledende restaurant-selskap i Skandinavia med 320 restauranter og kafeer. Selskapet har en årlig forventet omsetning på om lag 4 milliarder kroner, og 7000 ansatte fordelt på kjente merkevarer som Peppes Pizza, TGI Fridays, Burger King og Starbucks, samt Blender AS, som er en tilbyder av mat- og drikkekonsepter til travle trafikknutepunkter som kjøpesentre og flyplasser. Se www.umoerestaurants.no

Om starbucks
Siden  1971 har Starbucks Coffee Company vært opptatt av etisk innkjøp og brenning av Arabica kaffe med den høyeste kvaliteten i verden. Med kaffebarer i over 60 land er selskapet i dag den fremste på brenning av kaffebønner, og salg og servering av spesialkaffe. Gjennom selskapets forpliktelse til dyktighet og tydelig, internasjonale retningslinjer får hver eneste kunde en unik Starbucks-opplevelse hver gang de besøker en Starbucks. Se www.starbucks.no

For mer informasjon, bare ta kontakt.