Vårin er Årets Kjøpmann i Narvesen

Vårin er Årets Kjøpmann i Narvesen

Vårin Bolstad har drevet Narvesen ved inngang nord på Oslo S i mange år. På årets «Riksmøte« i Reitan Convenience Group ble hun kåret til Årets Kjøpmann i Narvesen.

Utmerkelsen gis til den kjøpmannen  innen hver av kjedene 7-Eleven, Shell/7-Eleven og Narvesen som har best utvikling, gjennomføring av kampanjer, mystery shopper-resultater, svinnprosent, samt andre måleparametere. I tillegg skal kjøpmannen være godt likt og beundret av både selgere i egen butikk, kolleger og ledere.

– Det er utrolig artig å se den entusiasmen disse dyktige kjøpmennene har. De er en stor inspirasjon for sine selgere, sine kjøpmannskolleger og for alle oss andre i Reitan Convenience. Det er både viktig og verdifullt å gjøre stas på og lære av de beste, og det er nettopp det kåringen av Årets Kjøpmann handler om, sier Magnus Reitan, adm.dir. i Reitan Convenience, i en pressemelding.

Dette står i juryens begrunnelse:

«Kjøpmannen har jobbet målrettet og har oppnådd tosifret vekst for tredje år på rad. Kjøpmannen har en tydelig, positiv lederstil som er preget av samhold og kunnskap og med et sterkt salgsteam som belønning. Kjøpmannen er en leder som virkelig er i front og jobber med sine ansatte for at alle skal bli vinnere. Dette gir en herlig stemning i butikk og kundene stortrives».

I fjor vant Sukhdeppal Singh Bal hos 7-Eleven i hovedhallen på Oslo S. 

Totalt har Reitan Convenience 520 butikker i Norge, fordelt på kioskkjedene Narvesen, 7-Eleven og Shell/7-Eleven.

Gratulerer, Vårin!

Vårin_Narvesen1