Julegateåpning i Oslo sentrum

Julegateåpning i Oslo sentrum

Lørdag 26. november inviteres du til julegateåpning i Oslo sentrum. Møt opp på Jernbanetorget utenfor Oslo S.  Julenissen og smånissene fra Putti Plutti Pott vil da dele ut godteposer og lys til barna før toget starter.

Oppmøte 15.00

Opptog med Julenissen, nissebarn, hest og vogn

Alle barn inviteres til å følge Julenissens «hesteslede» lørdag når julegaten offisielt åpner. Barn oppfordres til å kle seg som nissebarn og møte opp på Jernbanetorget utenfor Oslo S kl 15.00. Her vil de møte Julenissen og alle hans nissebarn som deler ut godteposer og lys. Barn og voksne følger nissen sammen med Putti Plutti Plott-nissebarna oppover Karl Johans gate frem til julemarkedet «Jul i Vineterland» i Spikersuppa, hvor de ankommer ca 16.00.

Ønsker du å vite hva annet som skjer i Oslo i forbindelse med julegateåpningen? Se programmet HER.