– Too Good To Go på Oslo S

– Too Good To Go på Oslo S

Har du hørt om Too Good To Go? Appen som lar deg handle overskuddsmat til en billig penge og bidrar til mindre matsvinn? På Oslo S og i Østbanehallen kan du bruke appen på hele 13 ulike serveringssteder. Hvilke ser du nederst på denne siden.

Daglig leder på Starbucks Oslo S, Trude Beck, ser mange fordeler for både forbruker, serveringssteder og miljøet ved å samarbeide om å redusere matsvinn og bli kvitt overskuddsmat.

– Gjennom Too Good To Go-appen kan folk bestille god mat fra oss til redusert pris og hente den rett før stengetid. Dette er god mat som ellers ville gått rett i søpla. Vi lager forundringspakker som vi selger til kr 39,- i appen. Innholdet varierer, men består ofte av en søt overraskelse og to påsmurte overraskelser.

Starbucks Oslo S har også fast avtale om å levere overskuddsmat til Sporet på Oslo S som driver oppsøkende arbeid i regi av Kirkens Bymisjon.

­– Det er alltid kjedelig å kaste god mat, og det er fint å tenke på at den nå kommer noen til gode. Spesielt når maten går til noen som kanskje virkelig trenger et godt måltid.

På disse 13 serveringsstedene på Oslo S og i Østbanehallen kan du benytte deg av Too Good To Go-appen:

Deli de Luca

Espresso House

La Baguette

Pronto di Olivia

Starbucks

Narvesen

KOK Kjøkken og Kaffe

LEON

Yo! Sushi

Upper Crust

Flavours Food Market

Steam Kaffebar

Espresso House Flytogterminalen