Her får du kjøpt munnbind

Her får du kjøpt munnbind

I Oslo er det nå påbudt med munnbind i enkelte situasjoner der du ikke kan holde en meters avstand til andre enn husstandsmedlemmer. Det påvirker deg som ferdes på Oslo S. Når du reiser med kollektivtransport, er på butikken, handler i kiosker eller på kjøpesentre, skal du nå bruke munnbind dersom det er trengsel.

Her kan du få kjøpt munnbind på Oslo S:

 • Vitus apotek
 • 7-Eleven
 • Vita
 • Narvesen
 • Upper Crust
 • Deli de Luca
 • b.young
 • Boots apotek
 • Joker
 • Ark
 • Accessorize

For å gjøre turen innom Oslo S trygg for så mange som mulig, oppfordrer vi deg til å ikke reise med mindre du må. Hvis du likevel må innom stasjonen er det viktig at du holder avstand og bruker munnbind. Vær også oppmerksom på hvor mange som er inne i en butikk eller på et spisested, og vent på tur utenfor dersom det er flere inne samtidig.

Ellers gjelder de samme reglene som før; vask hendene ofte og grundig, hold deg hjemme om du er syk – og ta vare på hverandre.

Les mer: Oslo kommunes råd og regler for munnbind.