Nytt grønt år

Nytt grønt år

Start året med friske grønne planter som pynter opp i huset og er bra for trivselen.

Etter at julepynten er ryddet ut kan det føles litt tomt, og da er det ekstra hyggelig å fylle huset med friske grønne planter.

Mester Grønn har grønne planter i sortimentet hele året, men akkurat nå finner du et ekstra stort utvalg med mange spennende sorter. Skap en frodig oase med forskjellige planter med ulike bladmønster, farger og former. Kontrastene vil gi en spennende og dekorativ effekt.

Er du en av dem som må ha hjemmekontor eller fortsette studiene fra hybelen? Forskning viser at det å omgi oss med planter gjør oss mer oppstemte, produktive og øker trivsel og velvære. Så noen grønne planter kan være en god investering for å lyse opp hverdagen.

Ta turen innom og finn dine favoritter, og fyll opp huset med grønn glede. Mester Grønn har også et stort utvalg grønne planter i nettbutikken, som kan bestilles for levering hjem på døren.

Mester Grønn har 1 års kvalitetsgaranti på alle grønne planter.