– En kreativ og spennende jobb

– En kreativ og spennende jobb

Hos ICHI på Oslo S, finner du sprek og spennende høstmote.

Tekst: Kine Myrvold Olsen  Foto: Torbjørn Tandberg

ICHI finner du i Passasjen i hovedhallen på Oslo S. Butikken er en del av DK Company, en kjede som også har butikkene B.Young og Fransa.

– Vanligvis finner man alle merkene våre samlet, men akkurat på Oslo S har vi delt butikken i to. På den måten fikk vi åpnet en helt egen ICHI-butikk, som har et noe større utvalg av varer fra ICHI enn man normalt finner i B-Young-butikkene, sier Lina Heimdal, butikksjef hos ICHI på Oslo S.

I tillegg til ICHI har butikken også merker som KAFFE, Puls, Saint Tropez og Rosenvinge. Butikken har mange faste kunder som kommer innom, men mange har nok også oppdaget den i forbindelse med en togtur.

– Vi vil gjerne at enda flere skal oppdage oss, vi ligger supersentralt til! Svipp innom på vei til lunsjen med venner, på vei hjem fra tannlegen eller når du henter i barnehagen, sier Lina.

Ble butikksjef midt i pandemien

Lina har vært butikksjef hos ICHI siden februar 2021. Da hadde hun allerede jobbet noen år i B.Young og ICHI på sentralstasjonen.

– Jeg startet som ekstrahjelp på søsterbutikken B.Young, rett over gangen for ICHI, i 2017. Etter noen år begynte jeg å jobbe på tvers av de to butikkene, og i februar 2021 tok jeg over som butikksjef på ICHI. Det var ganske skummelt å ta over som butikksjef midt under en pandemi som innebar en ufrivillig nedstengelse av butikken, uten å vite hva vi gikk til. Du kan tro det var stor glede da vi fikk beskjed om at vi endelig fikk lov til å åpne dørene igjen i starten av mai i fjor, sier Lina.

Hun er veldig veldig glad i å jobbe både hos ICHI og på Oslo S.

– Alle de fine menneskene som kommer innom butikken vår, og samholdet vi skaper innad i butikken og på tvers av butikkene på Oslo S, spiller helt klart en rolle for trivselen. Ikke minst driver det meg at det ikke er en typisk A4-jobb. Det er uten tvil en kreativ og spennende jobb, sier Lina.

Leken høst på klesfronten

ICHI er butikken for damer i alle aldre, som jakter på moteklær med vekt på det feminine til både hverdags og fest. Med klærne du får kjøpt her, har du mulighet til å uttrykke din egen personlighet med ny og fresh stil året rundt. Det er syv ansatte i butikken på Oslo S, og de står mer enn gjerne klare til å hjelpe til med å finne klær som passer deg.

– Kan du fortelle litt om årets høstmote? Er det noe man MÅ ha?

 – Jeg vil tørre å påstå at denne høsten blir noe mer leken enn de foregående årene. Vi fortsetter som tidligere med chunky strikk, ruter, store kåper og blazere og de typiske høstfargene, men vi tar også med oss flere av de freshe fargene som vi har blitt introdusert for den siste tiden. Det kommer mye sterke farger denne høsten. Så det kan være fint å sikre seg en knallgrønn strikkegenser, en rosa blazer eller kanskje en kongeblå kåpe til å kaste over strikkekjolen? Dette er høsten for å tørre og utfordre seg selv litt i fargevalgene. Kom innom oss, så hjelper vi deg med å finne noen nye favoritter blant alle de fine høstvarene, sier Lina.

Følg med på ICHI på Facebook og Instagram, for å se alle de flotte nyhetene som kommer inn i løpet av høsten.