Snart klart for O’Learys på Oslo S

Snart klart for O’Learys på Oslo S

I november åpner et lite stykke USA i andre etasje på stasjonen. Hos sportsbaren O’Learys kan du samle gjengen til kampen – og spise mat som amerikanerne mens du heier på favorittlaget ditt.

Det er hektiske dager i andre etasje i hovedhallen på Oslo S. Ledninger henger fra taket, byggeplaner ligger på bordene og elektrikere klatrer opp og ned fra stiger. Det er mye som skal på plass før sportsbaren O’Learys åpner dørene 17. november.

– Når vi åpner, henger det rundt 30 skjermer i lokalet. Uansett hvor du sitter skal du kunne se sport på TV, sier daglig leder Mehdi Hasani.

Et naturlig samlingssted

Den nye sportsbaren på stasjonen er tro mot konseptet du kanskje kjenner fra andre O’Learys-restauranter. Her skal du få følelsen av å være på bar i Boston – midt i Oslo sentrum.

– Restauranten ligger midt i Norges største knutepunkt. Om ikke alle veier leder hit, så gjør i hvert fall all kollektivtrafikken det. Når vi er nærmeste nabo til mange arbeidsplasser blir dette et naturlig samlingssted for folk, sier Mehdi.

Han tror folk kommer til å sette pris på en restaurant på stasjonen hvor de kan sette seg ned, slappe av og spise god mat. Ikke minst, se mye sport på skjermen. Her skal alle store arrangementer vises. Lokalet er så stort at de kan de vise opp til fire kamper eller konkurranser samtidig.

– Med 170 sitteplasser har vi god plass. Vi kan også arrangere store og små selskap, forteller Mehdi mens han viser oss rundt i lokalet.

Saken fortsetter etter bildet.

Det er fortsatt mye som gjenstår før daglig leder Mehdi Hasani (t.v) og kjøkkensjef Aamir Saeed kan åpne dørene til O’Learys, men snart er alt klart for en ny sportsbar på stasjonen. Foto: Liv Maria Nesje Lien.

Amerikansk mat til kampen

Noe av det som gjør O’Learys til et populært sted å treffes, er ikke bare all sporten du kan se på TV. Maten er en viktig del av konseptet. Rettene på menyen får deg til å kjenne smaken av USA.

– Du kan ikke ha en amerikansk sportsbar uten spareribs, sier kjøkkensjef Aamir Saeed. Han har jobbet flere år i O’Learys og vet hva han snakker om. – Nachos er også god mat til kampen, og selvfølgelig burgere. Vi har mange gode burgere på menyen, sier han.

Kjøkkensjefen forteller at alle rettene finnes i vegetariske alternativer, og de har også veganske tilbud på menyen. I tillegg kan du trygt ta med deg familien for å se kamp i restauranten. Med en egen barnemeny finner alle noe de liker.

– Fingermat er også en hit på menyen når vennegjengen samles. Kyllingvingene blir nok en favoritt hos mange. «Sharing is caring», vet du, sier kjøkkensjefen.

Daglig leder Mehdi bryter inn. Det er ikke bare maten og sportsopplevelsene som kommer til å samle folk i andre etasje på stasjonen. Gjengen kan nemlig ha sin egen turnering etter kampen.

– Utenfor restauranten skal vi ha shuffleboard, biljard og boksespill. Der blir det nok god stemning, sier han. – Jeg gleder meg til vi åpner dørene.

Klikk her for å se åpningstider i restauranten.