Utvidet lokalene

Utvidet lokalene

Accessorize har utvidet lokalene sine i Passasjen på Oslo S.

– Vi er veldig fornøyde med å ha fått større butikk, og håper selvfølgelig kundene våre synes det har blitt like fint som vi synes, sier Olivia Hagalid, daglig leder hos Accessorize Oslo S.

Accessorize har holdt til i Passasjen i mange, mange år. At de nå har utvidet butikken med ca. 40 kvm. gjør at de får utvidet sortimentet betraktelig.

– Vi får mye mer utvalg i flere av våre kategorier, som for eksempel vesker og smykker. Vi har også fått inn et større utvalg av varer til barn. Til vår- og sommerkolleksjonen får vi mer sommerkjoler og badetøy, sier hun.

God handleopplevelse

På Accessorize finner du alt du kan drømme om av tilbehør for kvinner. Solbriller, vesker, øredobber, smykker, skjerf og mye, mye mer. På sommeren har de også bikinier og annet strandtøy.

Hun og de 13 andre ansatte i butikken har stort fokus på å gi kundene en god handleopplevelse, og slår gjerne av en prat med de som er innom.

– En av forskjellene på butikken på Oslo S og på et kjøpesen- ter, er at mange av kundene har litt dårlig tid for å rekke et tog eller er på vei til noe annet. Så selv om vi liker å slå av en prat, så er det også viktig for oss å være effektive fordi vi har respekt for at kundene har det travelt, fortelle Olivia.

Olivia Hagalid er daglig leder hos Accessorize på Oslo S.

Trender 2023

Som på alt annet, endrer også trendene på accessoirer seg gjennom sesongen og fra år til år.

– Har du noen tanker om hva som blir de største trendene for 2023?

– De største trendene som vi får inn nå, er definitivt Gold Plated-kolleksjonen vår. Den inneholder chunky øredobber, kjeder, armbånd og ringer. Vi får også inn trendy vesker til neste kolleksjon, sier hun.

Enten du skal rett fra jobb til fest, eller trenger litt ekstra flott tilbehør til ullklærne i vinter, er det verdt å ta en tur innom Accessorize sin «nye» butikk i Passasjen på Oslo S