Fridays

Fridays

Alle gode historier begynner i en bar 

New York, 1965. Det er de glade 60-årene, og TGI Fridays har akkurat åpnet dørene til en cocktailbar på hjørnet av 63rd Street og First Avenue. Forretningsideen TGI Fridays, skapt av parfymeselgeren Alan Stillman, var et nytt barkonsept, det første i sitt slag.

Fridays ble utformet med et ønske om å føre menn og kvinner sammen for å omgås, mingle og skape minner. Målet var å levere den berømte fredagsfølelsen alle dager i uken. Stillman hylles den dag i dag som oppfinneren av singelbaren.

På samme måte som i 1965 tilberedes våre innovative cocktailer fortsatt med nøye utvalgte ferske og smakfulle ingredienser. Lekker og smakfull frukt kombineres med førsteklasses alkoholholdige drikker og drinkmikser, og det hele tilberedes for deg av våre dyktige bartendere.

Fridays’ meny tilbyr mange klassiske amerikanske retter som omfatter moderne smaker, gamle favorittretter og uforglemmelig mat. Mat som tilberedes for deg der og da av våre talentfulle kokker, som bruker ingredienser av ypperste kvalitet. Mat du kan nyte sammen en cocktail, og mat du kan dele med vennene dine.

Så ta deg en drink, legg dagen bak deg og kos deg med den gode stemningen som bare Fridays kan levere. For denne historien har akkurat begynt.