Til hovedinnhold

Et naturlig samlingspunkt før kampen

Burgere serveres i fleng og man kan både ta og føle på fotballstemningen som kan høres langt ut i hallen på Oslo S. For Brann Bataljon Øst har O’Learys blitt et naturlig knutepunkt enten kampen skal ses på skjermen, eller når favorittlaget spiller i hovedstaden. Med 200 sitteplasser og rundt 30 skjermer i lokalet rommer O’Learys plass til mange Brann-supportere.

Klikk her for å se åpningstider og kampskjema hos O’Learys på Oslo S.

 

– Det er første gangen vi har vært en så stor gjeng samlet. Det er veldig fint å ha muligheten til å samle så mange på en plass, forteller lederen av Brann Bataljon Øst, Johannes Grødal.

Bataljon Øst er Brann sin supporterklubb for bergensere på østlandet. De arrangerer fotballturer og samles for å se Brannkamper sammen som en gøy og sosial greie. På bildet ser du lederen av Bataljon Øst, Johannes Grødal (t.v.) og styremedlem Oda Malene Lorentzen (t.h.). Foto: Liv Maria Nesje Lien

Mehdi Hasani, daglig leder på O’Learys Oslo S. Foto: Liv Maria Nesje Lien

Daglig leder på O’Learys, Mehdi Hasani, forteller at han gleder seg masse til de andre kampene og synes de har fått til et fint samarbeid med supporterklubben – og ikke minst den gode stemningen de bringer med seg til sportspuben.

– Det er veldig gøy at vi har blitt et samlingspunkt for alle bergensere på østlandet som skal se Brannkamper på skjermen, forteller han mens han klargjør bestillinger for Brannsupporterne som står i kø.

Og nå ventes det enda bedre stemning på O’Learys i forkant av cupfinalen mot Lillestrøm den 20. mai.