VITA

VITA

På VITA finner du kvalitetsmerker som Chanel, Nars, Jeffrey Stars, Clinique, Korres, Clarins og mange flere. Vi fører merker i alle prisklasser og merker som vi er helt alene om på markedet. Noen trenger shampoo for krøller, andre en krem mot pigmentflekker. Noen har fregner, andre har tynt hår, noen har mørk hud, andre har rødlig. På VITA vil du få hjelp av kompetente ansatte og økt bruk av teknologi vil gi deg en ny og inspirerende handleopplevelse. Står valget for eksempel mellom to favorittparfymer vil du kunne spille av visuelle historiefortellinger om begge. Kanskje en av dem passer din personlighet bedre?

Få råd fra hudpleiere og kosmetologer
Her får du utdelt et eget brett der du i ro og mak kan samle produkter som du ønsker å teste. Kosmetologer og hudpleiere er tilgjengelige for å gi deg skreddersydde råd til hva som passer akkurat din hud, ditt hår og dine fargetoner. Butikken er utstyrt med flere sminkestasjoner der du i behagelig belysning kan sitte ned og teste ulike produkter foran speilet. Eller kanskje du foretrekker en innledende prat i sofagruppen med en av VITAS hudpleiere, for at dere deretter sammen finner de beste renseproduktene, den beste dagkremen eller dekkremen for akkurat din hud? Eller kanskje du har dårlig tid, skal rekke et tog, men trenger sårt en concealer? Da er erfarne og kompetente ansatte gull verdt.

Husker du ikke navnet på favorittleppestiften?
Ikke noe problem. Som medlem i Club VITA vil kjøpshistorikken din lagres og navnet på leppestiften eller andre favorittprodukter kan enkelt finnes igjen. Ikke nok med det, du vil også kunne få beskjed når favorittmerket kommer med nye lanseringer og tilbud.