Ny høstmeny på Hovedbanen
Etter sommersesongen setter Hovedbanen Spiseri på Oslo S fokus på den koseligste sesongen på året, høsten.
14. september kommer Hovedbanen sin etterlengtede oppgradering til deres matmeny. Danske smørbrød dominerer menyen med opptil 20 ulike typer smørbrød, hver med sin egen vri og unike toppinger. Uansett om du har en kjærlighet for røkelaks, leverpostei eller roastbiff, vil Hovedbanens utvalg av smørbrød falle i smak. I tråd med smørbrød-bonanzaen fortsetter spiseriet å videreutvikle deres kontinentale preg og vil ha enda bedre retter å tilby besøkende.
Take away og catering
I tillegg til å forbedre menyen, ønsker Hovedbanen å gjøre det enklere for kundene deres å ta med seg deilige måltider hjem eller til kontoret ved å tilby både take away- og cateringtjenester. Enten du har behov for et stort antall smørbrød til en bedriftssamling eller ønsker å overraske kjæresten med en smakfull middag, har Hovedbanen det du trenger.
Velkommen til Hovedbanen!