Til hovedinnhold

I løpet av en vanlig dag, er det tusenvis av mennesker innom Oslo S. Mennesker som skal på jobb, reise eller besøk. Da er det kjekt å vite at det alltid er mat og drikke å få tak i, uansett hvor sulten en måtte være. På Oslo S får du tak i alt fra pizza, pasta og salater til sandwicher, smoothies og kaffe. Det er rett og slett mye å velge mellom. Og skulle du nå få lyst på sushi eller en spennende wok-rett, da vet du hvor du bør gå.

Mindre restaurant, samme konsept

Swift by Sumo finner du på plan 1 i hovedhallen, og restauranten er åpen fra tidlig formiddag til sent om kvelden. Konseptet er det samme som andre Sumo Restauranter, selv om det her handler mer om takeaway for folk som ofte er på farten. Sumo vektlegger selv det de kaller «Playful Asian Fusion» og skriver på egen hjemmeside at de finner stor glede i å fremme en spennende meny som er inspirert av det asiatiske kjøkken. All mat er hjemmelaget og ingen av rettene inkluderer kunstige smakstilsetninger eller konserveringsmidler. Dette vil også være tilfellet hos det siste tilskuddet Swift by Sumo.

Noe for alle

Sumo er opptatt av at alle skal finne noe de liker på menyen. For der noen søker det trygge, liker andre å eksperimentere litt mer. Og der noen spiser både kjøtt og fisk, foretrekker andre vegetarmat eller veganske alternativer. På Swift by Sumo får du klassiske asiatiske retter, asian fusion med inspirasjon fra Amerika og Europa, samt et stort utvalg sushi. Sumo har også de siste årene jobbet mye med utvalget av retter for den som ikke spiser kjøtt eller fisk. I dag tilbys det mange spennende vegetarretter med egenutviklet vegetardeig, samt ulike veganske retter. Noe for enhver smak, med andre ord!