Til hovedinnhold

Noen drar på fjellet eller til varmere strøk, mens andre liker best late dager i byen. Uansett hvor du befinner deg i påsken, så er høytiden en tid for hygge, avslapning, god mat og drikke. Og påskegodt da, selvfølgelig! Hvis du befinner deg i nærheten av Oslo S, kan du være sikker på at butikkene har et stort og variert utvalg av nettopp påskegodt.

Spennende og internasjonalt på Deli de Luca

Hvis du er typen som liker litt annerledes og spennende godteri, bør du stikke innom Deli de Luca. Her finner du alltid internasjonale varer som ikke er så lett å oppspore andre steder – og da alt fra eksotiske drikkevarer til sjokolade og smågodt. Fun fact: Kjeden oppfordrer folk til å ta kontakt hvis man har smakt noe godt i utlandet som man synes Deli burde ta inn. Her er det altså bare å sende e-post!

På Narvesen finner du det meste

Narvesen er Norges største convenience-kjede med over 220 butikker spredt rundt over hele landet. Her finner du ikke bare et stort utvalg av godteri, snacks og drikke, men også ukeblad, magasiner og aviser. Kjeden har faktisk Norges største utvalg av magasiner, så her kan du med andre ord fylle sekken med noe søtt og godt, men også med underholdning du kan kose deg med gjennom hele ferien. Narvesen selger også kaffe og te, nystekte bakervarer og et variert utvalg av varmmat. Greit å vite, hvis sulten skulle melde seg!

Du kan alltid stole på Joker

Joker er lokalbutikken du alltid kan stole på, og som dekker behovet ditt for daglige forbruksvarer. Skulle du mangle melk, brød eller andre matvarer i påsken, da er Joker stedet som er åpent og som tilbyr det du er ute etter. Dette gjelder selvsagt også for Joker på Oslo S, og her finner du også et rikt utvalg av påskegodt – enten du er ute etter noe salt, søtt eller surt.