Til hovedinnhold

Oslo Visitor Centre (OVC) er hovedstadens offisielle besøks- og informasjonssenter for byens besøkende og innbyggere. Her får du hjelp til å finne ut hva som skjer i Oslo akkurat nå.

De ansatte kjenner byen til fingerspissene og gir deg tips ut ifra hva du liker å oppleve. Listen over museer, attraksjoner, byens arkitektur og design, spise- og utesteder, kunst- og kulturtilbud, og skjulte perler er lang.

Du finner dem rett ved Fjøla i Østbanehallen, til venstre når du kommer inn hovedinngangen mot Karl Johan.

Her kan du kjøpe:

 • Oslo Pass
  Byens offisielle city card for deg som skal ut og utforske hovedstaden. Ikke bare får du gratis inngang og gode rabatter mange steder, du kan også kjøre så mye kollektivt du vil. Hos OVC får du vite alt om hvilke fordeler Oslo Pass gir deg, hvordan du bruker det og hvilken type pass som passer best for ditt Oslo-opphold.
 • Billetter til offentlig transport og rundturer
  Ruter, Vy-bussene, Flytoget og rundreiser, som Norway in a Nutshell® m.m.
 • Billetter til arrangement og guidede turer
  Hos OVC får du enkelt tak i billetter til konserter og andre arrangement i Oslo gjennom Ticketmaster. De selger også billetter til bussightseeing med HMK og Hop on-bussen, fjordsightseeing med Båtservice, Trollcruise og The Fjords, og byvandringer med Oslo Guidebureau.
 • Frimerker til dine postkort.
 • Arrangementskalender
  OVCs arrangementsoversikt viser et bredt utvalg av alt det Oslo har å by på, og hjelper deg enten du er på jakt etter en spennende opplevelse i kveld eller planlegger en kulturferie i hovedstaden: Hva skjer i Oslo?