Til hovedinnhold

– 2023 var et spennende år for oss, der vi har måttet lære oss å være en del
av Oslo S. Hver dag passerer 150.000 mennesker som reiser til eller fra sentrum. Med vår beliggenhet, er vi en naturlig plass å stikke innom, enten du skal møte venner eller om toget hjem er forsinket. Vi har en skjerm i restauranten slik at man har full oversikt over togavgangene. På den måten kan du alltid ta sjansen på at du rekker en liten pause hos oss før toget går, sier Malin Myrvold, daglig leder på Hovedbanen.

I oktober fikk restauranten en strålende anmeldelse med terningkast fem i Finansavisen. Flere av gjestene som har kommet til restauranten etter anmeldelsen, har nevnt at det er på bakgrunn av den at de valgte å komme.

– Vi ble svært glade for anmeldelsen i Finansavisen. Vi er så stolte av at hele teamet her på Hovedbanen, som har lagt ned så mye arbeid for å gi gjestene en fantastisk opplevelse, har lyktes med nettopp dette, sier hun.

På Hovedbanen er alle velkomne, enten du bare skal ta noe raskt å drikke før toget går eller nyte en treretters middag før en konsert.

Afterwork med DJ

I 2024 fortsetter de å utvikle konseptet til restauranten videre.

– I januar lanserte vi afterwork med DJ hver uke. I forbindelse med det har vi også fått på plass hele tre dartboards som vil bidra til å skape et engasjerende og sosialt miljø. I tillegg til dette har vi nå et utvidet utvalg av barsnacks som passer perfekt inn i afterwork-konseptet. Disse deilige snacksene bidrar til den avslappende atmosfæren og skaper et perfekt afterwork-miljø for alle gjestene våre, sier Malin.

Som en ekstra bonus vil det fra tid til annen bli pop-ups fra leverandørene deres under afterwork-arrangementene, for eksempel pop-up-bar eller smaksprøver på ulike herligheter.

Malin selv har en langvarig erfaring fra ølfaget, og gleder seg derfor ekstra til å vise frem det spennende utvalget baren har å by på i det nye året.

– Vi har jobbet intenst med å utvikle en allsidig og spennende ølmeny som vi gleder oss til å dele med gjestene våre. Fra unike smaker til nyheter på ølfronten, håper vi å skape en stemning hvor både ølkjennere og nybegynnere kan nyte en variert og interessant ølopplevelse hos oss, sier hun.

Variert meny

Når du besøker Hovedbanen, kan du forvente en variert meny som er satt sammen for å ta hånd om gjester som besøker dem på ulike tidspunkter av dagen. Menyen justeres to ganger i året, og er inspirert av sesongens råvarer.

– Selv om favorittene forblir på menyen, liker vi å introdusere nye og spennende retter som vil glede ganen. I tillegg har vi «ukens suppe» hvor kokkene våre får vise frem kreativiteten og ulike kulinariske bakgrunner, sier Malin.

Lunsjmenyen byr på autentiske danske smørbrød på rugbrød. Disse serveres raskt og metter godt. Til middag serveres det blant annet indrefilet av lam, saftig torsk og et utvalg av snacks, inkludert kyllingvinger og en meksikansk vri på cheddar fries. Men det er ikke spiseplikt på restauranten. Alle er velkomne, enten du bare skal ta noe raskt å drikke før toget går eller nyte en treretters middag før en konsert.

Hovedbanen har fokus på å gi en gjesteopplevelse med full pakke, med service og meny som skal overgå forventningene.

– Vi tilpasser oss for at gjestene skal oppleve å få det lille ekstra hos oss. Vi tar gjerne en liten løpetur til butikken hvis det er noen ønsker som vi ikke har på huset akkurat der og da. Vi viser gjestene våre at vi setter pris på deres besøk hos den lille familien vår, sier Malin.