Til hovedinnhold

Er du blant de som har sølt noe på deg på toget, eller pakket litt for lite til reisen? Da har du kanskje vært innom B.young på Oslo S. De har nemlig mange kunder som er i akkurat de situasjonene.

– Vi er som en kiosk, en liten og oversiktlig butikk hvor du finner alt du trenger. Kundene kan handle med seg noe de trenger og løpe raskt videre til toget eller andre ting, sier Bich Kieu Nguyen, eller BK som hun kalles, butikksjef hos B.young på Oslo S.

Variert arbeidshverdag

BK har vært butikksjef på B.young Oslo S siden 2015, men har jobbet i butikken siden 2011. Hun liker veldig godt å jobbe på Oslo S.

– Jeg trives godt med så mange personer rundt meg, derfor setter jeg ekstremt stor pris på jobben min.

Det er en variert arbeidshverdag med fantastiske kunder og ansatte. I tillegg er det et godt samarbeid og forhold på tvers av butikkene på Oslo S, sier BK. I Passasjen på Oslo S finner du også ICHI og Accessorize. De sender gjerne kunder til hverandre dersom det er behov for det. Selv om det er mange reisende som kommer innom, har de også opparbeidet seg en del faste kunder.

– Det dukker stadig opp kjente fjes blant kundene som er innom, og det er alltid like hyggelig. Vi har en helt fantastisk kundegruppe som gjør det lille ekstra i jobbhverdagen til våre ansatte, sier BK, og legger til:

– Det fine med å jobbe på Oslo S, er at jeg aldri føler meg alene, da det alltid er mye folk her.

Åpent hele uka

Faktisk er det bare seks dager i året da de har helt stengt. Det er med på å gjøre butikken til en perfekt arbeidsplass for studenter. Selv om B.young har en fast innkjøper, er BK ofte med på innkjøp for å finne de plaggene som hun mener passer til den kundegruppen de har på Oslo S.

– Det er viktig å kjenne butikken og kundegruppen. Vi er opptatt av å følge med på trender, men samtidig har de varene kundene våre ser etter. Selv om vi er en liten butikk, blir mange overrasket over hvor stort utvalg vi har. Vi får ofte høre fra kunder at de alltid finner det de ser etter her, sier BK.

Når det gjelder moten denne høsten, vil du finne en del basisvarer i beige- og bruntoner. I tillegg fortsetter det med en del sterke farger.