Til hovedinnhold
Pronto di Olivia er «hurtigvarianten» av Olivia. Kjapp mat, med italiensk kvalitet. Til tross for at det er hurtigvarianten tar Pronto aldri snarveier når de lager mat. Med råvarer som er importert direkte fra Italia, og ansatte som er lidenskapelig opptatt av Italia og den fantastiske maten, kulturen og stemningen i støvellandet, kan du være sikker på å oppleve en autentisk italiensk matbit. Signaturretten til Pronto er pizza al taglio, og krever hele 48 timers forarbeid før kunder får nyte den. 
Visste du at vi har tilbud på overtidsmat? De dagene du må være ekstra lenge igjen på kontoret og kjenner at det rumler litt i magen… Da er det godt å vite at vi har 10% rabatt på all overtidsmat! Ta kontakt med oss for å få et skreddersydd tilbud. 

Hos Pronto får du også tak i ulike møtepakker som passer perfekt til å ta med på kontoret for lunsj eller møter. Møtepakkene kan tilpassees til spesielle ønsker, eller eventuelle allergier og intoleranser. Hos Pronto skreddersyr de catering på forespørsel.