Til hovedinnhold

Mehdi Hasani, avdelingsleder på O’Learys Jernbanetorget, sier det er flere grunner til at folk tar turen til sportsbaren.

– Det er selvfølgelig lett å samle gjengen sin hos oss. Alle trikker, busser og t-baner ankommer jo Oslo S, noe som gjør oss til et naturlig møtepunkt. Hvis folk bor på ulike kanter av byen, er det jo lett å treffes her.

I tillegg har vi stor kapasitet, noe som kommer godt med under store og populære begivenheter. Hasani forteller at det er mye å se frem til hos sportsbaren fremover.

– Det er selvsagt mye å glede seg til for den som er glad i fotball, og høydepunktene kommer på løpende bånd. Det er innspurt i de store europeiske ligaene, finaler i de største turneringene og seriestart i Elite- serien her hjemme i Norge. Så må jeg jo personlig si at jeg gleder meg veldig til det blir sommer når EM i fotball sparkes i gang. Det blir stor stas!

Fotball og foosball i skjønn forening.

Her er noen av høydepunktene du kan se frem til på O’Learys gjennom våren og sommeren:

 

 • Seriestart i Eliteserien
  Når denne utgaven av Oslo S-magasinet går i trykken, har akkurat lagene i Elite- serien sparket i gang første runde av 2024-sesongen. På O’Learys kan du få med deg en rekke spennende oppgjør gjennom hele våren, enten du som Oslo-boer er spent på debutsesongen til KFUM eller du som besøkende akkurat rekker å se favorittlaget ditt før du setter deg på toget hjem igjen.

 

 • Sesongavslutning i Premier League
  Årets Premier League-sesong har vært en av de mest spennende sesongene på lenge, der vi har fått et skikkelig tittelrace mellom Arsenal, Manchester City og Liverpool. Tar Erling Braut Haaland og Manchester City gullet nok en gang eller blir det kanskje Jürgen Klopp som skal avslutte Liverpool- karrieren med å løfte pokalen? En ting er sikkert: Spennende blir det! De siste rundene av Premier League-sesongen kan du uansett følge på Oslo S.

 

 • Finale i Champions League
  De fleste fotballspillere vil si at Champions Leauge er det gjeveste trofeet å vinne. Finalen spilles lørdag 1. juni på Wembley i London. Her anbefales det å booke bord tidlig, hvis du ønsker å se kampen!

 

 • Fotball EM
  Årets høydepunkt for den fotballinteresserte? Det er nok ingen overdrivelse. Norge kom seg heller ikke denne gangen til et mesterskap, men det hindrer nok ikke folk fra å benke seg ned foran skjermen selv om det er sol og sommer ute. Mesterskapet blir arrangert i Tyskland, og vertsnasjonen tar imot Skottland på åpningsdagen 14. juni. Det hele avsluttes en måned senere, den 14. juli, når finalen spilles på Olympiastadion i Berlin.