Til hovedinnhold

En forfriskende smoothie smaker ekstra godt på våren og sommeren, og det er kanskje også derfor Smoothie Exchange har høysesong på denne tiden av året. Smoothiene her kan du få i fire kategorier: Fruity, acai, veggie og protein.

– Det er veldig varierende hva vi selger mest av, men av kategoriene våre er det nok fruity vi selger mest, sier Jannicke Tøsti, butikksjef hos Smoothie Exchange på Oslo S.

Smoothien som heter Fresh i fruity-kategorien, er den hun anslår at det går aller mest av. Det er en blanding av ferskenjuice, mango, banan og bringebær.

Fokus på høy kvalitet

Jannicke forteller at de i butikken på Oslo S har et stort fokus på tempo, ettersom kundene deres gjerne har dårlig tid på vei til toget eller er i farta til noe annet.

– Vi lager en smoothie på omtrent tre minutter, men selv om det skal gå fort, har vi alltid fokus på høy kvalitet.

Vi er også opptatt av å ha det gøy på jobb samtidig som vi er effektive, sier Jannicke.

Selv er hun veldig opptatt av god kundeservice, og sammen med de 9 andre som jobber der står hun på fra tidlig om morgenen for å lage gode smoothier og bowls til kundene sine.

– Jeg syntes også det er veldig gøy å eksperimentere med smoothier. Det er fullt mulig å komme med en bestilling som ikke er på menyen, sier Jannicke.

Kundene har ofte laget smoothier hjemme, så når de kommer for å bestille hender det at de velger det de har hatt suksess med hjemme, fremfor å ta noe fra menyen. Da setter de sammen sin egen smoothie med frukt, bær, melk og juice blant det Smoothie Exchange har tilgjengelig bak disken.

Tester ut nye konsepter

Tidligere i år startet de med et konsept som heter Fruity of the month. Da er det en smoothie fra fruity-kategorien som selges til en lavere pris i en måned. De har også noe som heter Bowl Tuesday, der de selger en variant av acai-bowlene til halv pris den siste tirsdagen i måneden.

– Både Fruity of the month og Bowl Tuesday har vært veldig populært, sier Jannicke.

De har mange faste kunder som stadig er innom dem på Oslo S. Både acai-bowls og smoothier regnes som et fullverdig måltid, så det er ingen grunn til å ikke ta en god og sunn lunsj hos Smoothie Exchange enten du er på farta på Oslo S eller jobber i nærheten.