Til hovedinnhold

Entur

Togbilletter for alle strekninger i Norge kan kjøpes på Enturs billettautomater på stasjonen eller i deres betjente billettsalg i åpningstiden. Du finner billettkontoret mellom spor 8 og 9 i Hovedhallen. Ellers kan du kjøpe billetter for alle togreiser i Norge på Entur.no og i Entur-appen.

  • Vy selger også togbilletter for hele Norge på Vy.no og i Vy-appen: Kjøp billett.
  • Go-Ahead selger togbilletter for Sørlandsbanen og tilhørende strekninger: Kjøp billett.
  • SJ Norge selger ikke billetter. Bruk Entur: Kjøp billett.

I tillegg til å selge billetter, er Enturs kundesenter behjelpelig med å svare på spørsmål om alle togreiser i Norge: Jernbanens kundesenter.

For høytider og perioder med reduserte åpningstider, se mer på Entur.no: Åpningstider betjente stasjoner.

Billetter til Flytoget

Med Flytog-appen kan du se avganger i sanntid og kjøpe billetten din direkte i appen, så slipper du å bruke unødvendig tid på plattform før toget går. Appen kan lastes ned fra App Store eller Google Play.

Det er også mulig å reise «billettløst» med Flytoget. Bare dra kredittkortet i kortleseren på stasjonen før du går om bord. Vel fremme på Oslo Lufthavn drar du det samme kortet igjen for å passere sperringene.

Papirbilletter kan kjøpes i Flytogets billettautomater som finnes på alle stasjoner, også i ankomsthallene på Oslo Lufthavn. Automatene tar både kort og kontant betaling.

Mer informasjon om billetter og betingelser finner du på Flytoget.no: Billetter og priser