Til hovedinnhold

Oslo S er et travelt knutepunkt for deg som reisende, og det kan være utfordrende å finne sunn mat når du har dårlig tid. Det er imidlertid viktig å huske at selv om tiden er knapp, kan du enkelt også finne sunne og friske alternativer på Oslo S.

Healthy Eats

På stasjonen finner du en innovativ løsning for sunn mat på farten, nemlig Healthy Eats. Automaten tilbyr et utvalg av sunne og næringsrike alternativer sånn som ferske salater og wraps som tilfredsstiller både smaksløkene og helsebehovene til reisende. Maskinen er nøye utformet for å sikre at maten oppbevares på riktig temperatur og at kvaliteten opprettholdes. Healthy Eats gjør det enkelt å ta helsebevisste valg selv på farten!

SmoothieXchange

Hvis du er i humør for noe mer flytende, kan du prøve en smoothie eller smoothie bowl fra SmoothieXchange. Disse forfriskende drikkene inneholder en rekke sunne ingredienser og ikke minst metter de godt. Smoothiebaren tilbyr månedens smoothie som gir deg muligheten til å prøve nye og spennende smakskombinasjoner til en redusert penge. Og visste du at siste tirsdag i måneden er det -50 % på alle bowls? I tillegg til deilige smoothier finner du friske og næringsrike salater hos SmoothieXchange.

La Baguette

Med sin franske inspirasjon for ekte håndverk, har La Baguette alltid ferske baguetter, smørbrød, bakverk og salater i øverste klasse klar for deg. Uansett om du ønsker å ta med deg maten videre eller sette deg ned der og vente på toget, vil La Baguette på stasjonen sikre at du får i deg næringsrik mat som holder deg mett og energisk gjennom reisen.

Ved å ta noen enkle valg kan du fortsatt nyte et næringsrikt måltid selv om tiden er knapp. Nå som du har noen tips til sunn mat på Oslo S, kan du reise videre med god samvittighet og energi i kroppen.